DE WERELD VAN DE PUP

De overgang van een pup uit zijn vertrouwde nest naar een nieuwe eigenaar is een spannende periode voor hem. Hij is helemaal alleen en weet niet wat hem te wachten staat. Hij maakt kennis met van alles en iedereen en moet leren de rest van de buitenwereld als normaal te gaan beschouwen.

 

De manier waarop jij als baasje omgaat met je pup en zijn leefwereld is bepalend voor zijn gedrag in de toekomst. Je hondje heeft verschillende ervaringen nodig om op te groeien tot een stabiele hond. Door hem stap voor stap in contact te brengen met allerlei situaties, leert hij vanzelf om te gaan met al die prikkels. Dat is socialiseren.

 

HOE DOE JE DAT, EEN PUP SOCIALISEREN?

Waar moet je aan denken? Wat moet je wel doen en wat juist niet? Hoe doseer je de prikkels en waar moet je nou eigenlijk opletten bij het socialiseren van je hondje? In de cursus leer je niet alleen hoe je jouw pup hier het beste in kan begeleiden, maar ook waarom. Door zijn taal te leren, krijg je inzicht in het gedrag en karakter van je pup en zal het makkelijker zijn om hem goed op te voeden.

 

Veel aandacht is er voor de opvoeding, wat mag wel en wat mag niet en hoe bereik je dat? Hoe leer je jouw hond naar jou te luisteren, hoe zorg je dat hij netjes meeloopt aan de lijn en niet tegen je opspringt? We starten spelenderwijs met een aantal basisoefeningen en er is ruimschoots aandacht voor puppenzaken zoals bijtgedrag, alleen thuis blijven, zindelijkheid en verzorging.

 

WAAR, WANNEER, DE KOSTEN 

De oude cursuslocatie is opgeheven en we zijn op zoek naar een andere plek. Totdat er een nieuwe geschikte lesruimte is, wordt er in groepjes van 2 pups lesgegeven en zijn startmoment, tijdstip en locatie in overleg.

PUP | de basis

aanvang + tijdstip + locatie n.t.b.

4 lessen van 60 minuten:  € 90

vanaf 8 wk

max. 2 pups

PUP | de basis plus = € 90 voor 4 lessen én dierenartspakket: korting 1e consult & vaccinaties + korting tuigje +

korting pakket vers voer (korting pakket wordt verrekend bij 1e consult dierenarts Natuurlijk Gezonde Dieren)

 

Meedoen? Ga naar aanmelden en leer hoe je een sterke en warme band met je hond krijgt.