WAT IS REIKI?

Reiki is een eeuwenoude natuurlijke Japanse behandelmethode waarbij met behulp van handoplegging energie wordt doorgegeven. Letterlijk betekent Reiki 'universele levensenergie'. Deze energie stimuleert het zelfgenezend vermogen en ondersteunt bij het in balans komen van lichaam, ziel en geest.

 

WAAROM REIKI?

Door ingrijpende gebeurtenissen in het leven van jouw dier kunnen er fysieke en emotionele blokkades ontstaan, waardoor zijn energiestroom verstopt raakt. Uiteindelijk gaat dit ten koste van zijn gezondheid en weerstand. Met Reiki wordt er direct op de blokkades ingewerkt waardoor de energie weer kan gaan stromen en het zelfherstellende vermogen van het lichaam in werking wordt gezet.

 

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING?

Tijdens een behandeling worden de handen op of net boven bepaalde plekken van het lichaam van je dier gehouden. Het is een zachte aanraking en de behandelaar geeft alleen energie door. Jouw hond of kat bepaalt onbewust zelf wat er met de energie gebeurt en hoeveel energie er nodig is.

 

HOE LANG DUURT EEN CONSULT?

Het dier geeft meestal zelf aan waar de energie nodig is en maakt vaak ook duidelijk wanneer het genoeg is. Voor een behandeling zijn dus geen vaste tijden. Zo kan de duur variëren van 5 tot 60 minuten. Jouw dier wordt behandeld in de praktijkruimte bij Natuurlijk Gezonde Dieren of als hij erg ziek is in overleg bij jou thuis.

 

WANNEER GEBRUIK JE EEN CONSULT?

Een consult kan onder meer ondersteuning geven bij:

  • verminderen van geestelijke klachten (trauma, depressie, stress)
  • versnelling van het genezingsproces (na operaties, bij wonden en blessures)
  • versterken van het afweersysteem (ziekte, pijn, allergieën)
  • of gewoon lekker als ontspanning

 

INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Kijk voor de kosten bij tarieven.