COMMUNICEREN MET DIEREN, HOCUS POCUS?

Ieder mens maakt gebruik van zijn intuïtie. De meesten zijn zich daar echter niet van bewust. Toch proef je de sfeer als je ergens binnenkomt. Of ga je op je gevoel af als je met iemand kennismaakt. Met dieren is het net zo, zij vangen onze gedachten en gevoelens op. Omgekeerd kan dat dus ook. Door het trainen van mijn intuïtie, ben ik ervaren geworden in het waarnemen van het denken en voelen van dieren en het vertalen daarvan. Je zou me als een tolk tussen jou en je dier kunnen zien.

 

HOE GAAT ZO'N DIERENTOLK CONSULT IN ZIJN WERK?

Allereerst heb ik een foto nodig, de naam en een korte omschrijving van jouw dier. Aan de hand van de vraag concentreer ik me vervolgens op je dier en krijg ik intuïtief een antwoord. Een consult kan telefonisch of in de dierenartspraktijk van Natuurlijk Gezonde Dieren en duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. 

 

VERANDERT ER IETS VOOR MIJN DIER EN MIJ?

Een consult geeft inzicht in de gevoelens of ervaringen van je dier. Door dit inzicht ontstaat er tussen jullie meer wederzijds begrip. Het komt voor dat je dier zich na het gesprek anders gaat gedragen. Ook is er een wisselwerking tussen jouw emoties en blokkades en die van je dier. Wat jouw dier met zijn gedrag laat zien, kan je iets vertellen over jezelf, andere mensen of dieren binnen je directe omgeving. Door een consult kan je bewuster worden over je eigen gedrag en het effect daarvan op je dier.

 

WANNEER GEBRUIK JE EEN CONSULT?

Een consult kan onder meer inzicht geven bij:

  • ingrijpende gebeurtenissen (verhuizing, operatie, overlijden)
  • probleem gedrag (bijten, onzindelijkheid, onhandelbaar)
  • afwijkend gedrag (geen eetlust, angsten, moeite met andere dieren of mensen)
  • of als je gewoon nieuwsgierig bent en je dier beter wilt leren kennen

 

INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Kijk voor de kosten bij tarieven.